Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου για το 2024

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου για το 2024

Το 2024 μπήκε αναπάντεχα, οπότε μας έβαλε να σκεφτούμε τις τάσεις της διακόσμησης του σπιτιού που πρέπει να ενσωματώσουμε, ιδιαίτερα το υπνοδωμάτιο μας. Τα υπνοδωμάτια χρησιμοποιούνται κάθε βράδυ, ωστόσο επειδή τα βλέπουμε περισσότερο ως λειτουργικό χώρο, ξεχνάμε ότι χρειάζεται ανανέωση! Είτε αγοράζετε νέα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλώματα είτε σκέφτεστε να ανανεώσετε τα ήδη υπάρχοντα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς.

Η homeandhotel αναδεικνύει 6 συναρπαστικές τάσεις που θα είναι μεγάλες στους χώρους ύπνου για το 2024.

1. Γαλήνιος Χώρος

Τα τελευταία χρόνια, η κρεβατοκάμαρα έχει αποκτήσει μια γαλήνια και ήσυχη εμφάνιση και δεν φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει ούτε το επόμενο έτος. Συνεχίστε να αποφεύγετε τα έντονα χρώματα στα σεντόνια σας και τα μεγάλα υπερβολικά σχέδια τα οποία κάνουν φασαρία. Μικρά σχέδια σε χαλαρωτικές παστέλ αποχρώσεις στα σεντόνια σας είναι τελικά ο τρόπος για να πάτε για χαλαροί και ευδιάθετοι στο κρεβάτι σας.

2. Λευκά είδη υψηλής ποιότητας

Όταν πρόκειται για κλινοσκεπάσματα, είναι καλύτερο να δώσετε προτεραιότητα στα λευκά, υψηλής ποιότητας παπλωματοθήκες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια ήρεμη, ουδέτερη απόχρωση που εξακολουθεί να είναι η save επιλογή σας. Οι σιωπηλοί γήινοι τόνοι όπως το σάπιο μήλο, το χρώμα της πούδρας και οι αποχρώσεις του γκρί είναι όλες καλές επιλογές. Σας προτείνουμε να επιμείνετε στο λευκό αν είστε κάποιος που του αρέσει να αλλάζει τακτικά το χρωματικό σχέδιο του υπνοδωματίου. Το λευκό ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε χρώμα σεντονιών και καλυμμάτων στο κρεβάτι σας σας για να ταιριάξετε με οποιαδήποτε νέα διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικά απαλά έπιπλα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Σκεφτείτε κουρτίνες, ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια στη νέα σας απόχρωση.

3. Mix & Match

Το επόμενο έτος έχει να κάνει με την ανάμειξη του παλιού με το νέο. Τα μοντέρνα στυλ σε συνδυασμό με vintage κομμάτια είναι αυτά που μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολύ περισσότερα το 2024. Κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας πρέπει να λέει μια ιστορία, ιδιαίτερα το υπνοδωμάτιο. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ενσωματώσετε κομμάτια που έχουν ιστορία, κάποιο νόημα και πολύ χαρακτήρα. Μοναδικά σχέδια από το κατάστημα μας με λευκά είδη θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό. Προσθέστε λευκά είδη που είναι ολοκαίνουργια και προσθέστε Vintage μικρο έπιπλα και διακοσμητικά για να δώσετε στυλ στον χώρο σας.

4. Γεωμετρικά Σχέδια

Τα γεωμετρικά μοτίβα στα σεντόνια επιστρέφουν σε μεγάλο βαθμό. Εδώ και αρκετό καιρό, ενσωματώνονται σταθερά σε άλλους χώρους του σπιτιού και τώρα φαίνεται ότι το υπνοδωμάτιο είναι ο νεότερος στόχος τους. Το να κρεμάσετε ένα έργο τέχνης τοίχου που διαθέτει αυτό το σχέδιο πάνω από το κρεβάτι είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να το συμπεριλάβετε ένα μονόχρωμο σετ σεντονιών για να αναδείξετε το κρεβάτι σας. Άλλα λευκά είδη όπως κουβερλί -παπλώματα θα λειτουργούσαν επίσης! Εάν έχετε πάθος, μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις γεωμετρικές ταπετσαρίες, τη μορφοποίηση ή την επένδυση, ως έναν τρόπο για να προσθέσετε ενδιαφέρον και βάθος στο χώρο. Αυτό το βήμα αφορά τη συμπερίληψη ενός ξεχωριστού μοτίβου ως τρόπο να δέσετε ολόκληρο το δωμάτιο μαζί.

5. Πιο ήπιος φωτισμός

Ο πιο ήπιος φωτισμός πάντα ενθαρρύνεται στην κρεβατοκάμαρα. Εξάλλου, μια κίτρινη απόχρωση είναι γνωστό ότι βοηθά στον ύπνο, ενώ ένα έντονο, λευκό φως θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και είναι καλύτερο για χώρους γραφείων. Όσον αφορά το φωτισμό του υπνοδωματίου σας, αναζητήστε επιτραπέζια φωτιστικά για τα ντουλάπια του κρεβατιού σας και τα φωτιστικά οροφής στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κίτρινο λαμπτήρα σας και προσπαθήστε να κολλήσετε με ουδέτερες αποχρώσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ο φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη διακόσμηση του υπνοδωματίου για το 2024, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα κατά τη διακόσμηση του χώρου σας και στην ανανέωση των λευκών ειδών.

6. Μονόχρωμες Στιγμές

Αυτή είναι μια τάση που δεν είδαμε να εμφανίζεται στη λίστα μας για το 2024. Τα μονόχρωμα σεντόνια είναι μια save παλέτα που αποτελείται από ένα χρώμα. Ενώ μπορεί να σκεφτόμαστε αυτόματα την κλίμακα του γκρι, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Αυτό που περιμένουμε να δούμε το νέο έτος είναι ένα ουδέτερο-μονόχρωμο σχέδιο σεντονιού, παπλωματοθήκης η παπλώματος στην κρεβατοκάμαρα. Απλώς θυμηθείτε, το παν είναι να δημιουργήσετε αυτό το ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον στον χώρο του υπνοδωματίου σας για να ενισχύσετε τη σύνδεση με τον φυσικό κόσμο για την επόμενη χρονιά. Ανατρέξτε σε ένα σχέδιο μονόχρωμο που αποτελείται απο το λευκό και επιπλέον ένα χρώμα εάν δυσκολεύεστε με την ιδέα η το μονόχρωμο σας μοιάζει μονότονο. Πραγματικά το κλειδί για να τραβήξετε αυτήν την εμφάνιση είναι να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές υφές και υλικά, που προσθέτουν διάσταση στο χώρο.

Μενού