Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία home&hotel.gr δημιουργήθηκε με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό πρώτα και πάνω από όλα στον Άνθρωπο. Για να προσφέρει την ζεστασιά με την δημιουργικότητα και την ποιότητα των προϊόντων της σε κάθε γωνία του σπιτιού σας.

Σε μια πραγματικότητα που τρέχει με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς, στόχος της home&hotel.gr είναι να δημιουργήσει προϊόντα ποιοτικά, κομψά στις πιο προσιτές τιμές στην αγορά.

ΣΧΕΔΙΑ KOMΨΑ

«Εμπνευσμένη κομψότητα»

Εμπνεόμενοι από την έκφραση της κομψής και μποέμ ψυχής σας, συνδυάζοντας ωστόσο τον σύγχρονο ρομαντισμό και την δημιουργικότητα μας. Διατηρώντας το πάθος για το χρώμα και τη δεξιοτεχνία, κάθε κομμάτι ραπτικής που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένο για την επιμέλεια της άνεσης σε όλο το σπίτι σας.

1
2

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

«Λευκά είδη χωρίς συμβιβασμούς»

Η πολυτέλεια ξεπερνά το design. Προμηθεύουμε υπεύθυνα τα ποιοτικότερα υλικά από όλο τον κόσμο, εφαρμόζοντας βαφές και φινιρίσματα χαμηλής πρόσκρουσης. Δημιουργώντας συνειδητά οικιακά υφάσματα, προστατεύοντας τον πλανήτη, οι συνεργάτες μας φροντίζουν να φτιάχνουν το προϊόν μας ώστε οι οικογένειες σας να νοιώθουν ασφαλείς με αυτά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ AΠΟ ΧΕΡΙ

«Κατασκευασμένα από έμπειρους συνεργάτες»

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή παρτίδων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά παγκόσμιας προέλευσης. Κάθε κομμάτι μας είναι έξοχα φιλοτεχνημένο από τα χέρια των κορυφαίων επαγγελματιών και τα υφάσματα βαμμένα κατά παραγγελία με την αρμονική, ανάμεικτη παλέτα χρωμάτων μας. Κάθε προϊόν της home&hotel.gr  είναι μοναδικό στο είδος του.

3
4

ΒΙΩΣΙΜΗ, ΠΛΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Όλα τα υφάσματα υψηλής ποιότητας πλένονται στο σπίτι. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες πολυτελείας, μπορείτε να παραιτηθείτε από την ταλαιπωρία και τις σκληρές χημικές ουσίες του στεγνού καθαρισμού. Τα είδη μας είναι προορισμένα να ζουν με όλη την οικογένεια, και αυτό γιατί τα σεντόνια μας γίνονται πιο απαλά με κάθε χρήση. Μαζί μπορούμε να δώσουμε στα λευκά είδη μας μια καλή ζωή.

Η εμπειρία μας πάνω στο είδος αλλά και η άριστη συνεργασία μας στον χώρο των Λευκών ειδών διαμορφώνει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, στις καλύτερες τιμές.

Περιηγηθείτε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και αναζητείστε ότι χρειάζεστε για ένα όμορφο και ζεστό σπιτικό, σεντόνια- παπλώματα- πετσέτες- ξενοδοχειακά Είδη κτλ.

Μενού